23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Boka in ROKLive EMEA i din kalender

ROKLive (tidigare TechED) 2022 är Rockwell Automations årliga event för proffs inom drift, underhåll, utveckling och teknik, och en unik möjlighet att nätverka och utforska möjligheterna med OT/IT och industri 4.0 i allmänhet.

Medverka på ROKLive och få kunskapen för att ta täten i en ny värld av SMART tillverkning
Rockwell Automations event, ROKLive EMEA 2022, bygger på våra framgångsrika TechEd-events. Evenemanget samlar ledare och innovatörer inom driftverksamhet, underhåll, ingenjörskonst och teknologi. Vi kommer att utforska hur våra företagsomfattande lösningar kopplar samman OT och IT som aldrig förr. Genom att arbeta tillsammans utnyttjar vi data-understödda insikter för att informera om realtidsbeslut, åstadkomma bättre resultat och lyfta våra verksamheter till nya nivåer.

Det är ett mål, att vara en uppkopplad verksamhet. Det är en drivkraft som gör tillverkare smartare. En drivkraft som får dem att anamma intelligentare maskiner och enheter, nätverk och fabriksverksamheter. Den uppkopplade arbetaren är i centrum – en ny uppsättning av kunskap och färdigheter som gör det möjligt för individer och team att lyckas i en digital tillverkningsmiljö.

Kom till oss på ROKLive EMEA 2022 under perioden den 24–27 oktober på Gothia Towers i Göteborg.
Varför delta?
Genom att delta får du tillgång till den strategiska och tekniska kunskap du behöver. Du kommer att kunna hålla dig uppdaterad med den senaste teknologin, såväl som att förstå hur du kan få ut det mesta av Rockwell Automations lösningar, inklusive:

En unik inblick i den nya teknologin, och de allra senaste innovationerna, som kommer att utforma branschen i framtiden.
Djupdykningar i våra nya och befintliga produkter.
Praktisk vägledning om hur du får ut det mesta av Rockwell Automations produkter.
Det kommer också att finnas goda möjligheter för dig som vill nätverka med branschkollegor, och ta reda på vad som verkligen händer i den industriella innovationens framkant.

Vilka riktar sig ROKLive EMEA till?
ROKLive EMEA 2022 samlar innovatörer, yrkesfolk, tekniker och ledare inom drift, underhåll, ingenjörsvetenskap och teknologi. Evenemanget riktar sig till alla erfarenhets- och kompetensnivåer. Det inkluderar en ny ”Digital Transformation super session” (ett nytt stort sammanträde för digital omvandling). Den riktar sig till beslutsfattare och kontakter på ledande nivåer, som vill omvandla sina företag digitalt.

ROKLive EMEA 2022 kommer att tillgodose alla erfarenhetsnivåer och roller, genom högintensiva sammanträden och nätverks-events. Det inkluderar allt från beslutsfattare inom digital transformation till slutanvändare och genomförare.

Evenemanget hålls 24-27 oktober i Gothia Towers i Göteborg. Registrera dig för Early Bird Award från den 4 juli 2022.

Läs mer

Wexoe AB
Scheelevägen 17
223 70 Lund
Lunds kommun
Sverige
VAT nummer: SE5591343404

Kontaktperson

UD
Ulla Davidsen
Marketing
+45 45465800 uda@wexoe.dk

Sänd till en kollega

0.032