23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Missa inte webbinarium om ny teknik för betong med lågt klinkerinnehåll

Master Builders Solutions lanserar banbrytande teknik för tillförlitlig produktion av betong med lågt klinkerinnehåll. MasterCO2re™ ger utmärkt bearbetsbarhet över tid, förbättrad reologi och bra hållfasthetsegenskaper och kan hjälpa betongindustrin att nå ambitiösa CO2-reduktionsmål. Därför bjuder vi in till ett webbseminarium om den nya tekniken.

Betongbranschen är i full gång med att vidta konkreta åtgärder för att bidra till att minska CO2-utsläppen, till exempel genom att minska cementinnehållet och använda nya cementtyper med reducerat klinkerinnehåll. 

Master Builders Solutions® introducerar nu MasterCO2re™ – en banbrytande tillsatslösning baserad på Intelligent Cluster System-teknik, som möjliggör enklare produktion av robust betong baserad på cement med reducerat klinkerinnehåll. Den nya tillsatslösningen kan hjälpa betongproducenter att klara dagens utmaningar och stödjer samtidigt resan mot mer hållbarhet.

Därför bjuder vi in dig till ett webbseminarium om den nya tekniken. Under seminariet får du veta mer om:

  • hur MasterCO2re™ kan förenkla produktionen av betong med reducerat klinkerinnehåll utan att kompromissa med de önskade egenskaperna, som hållfasthet, bearbetbarhet och reologi
  • varför vår nya Intelligent Cluster System-teknik är unik på marknaden
  • hur du kan minska CO2-utsläppen avsevärt.

Webbseminariet hålls på engelska den 27 juni 2023 kl. 14.00 och tar bara en timme. 

Läs mer och anmäl dig här!

Master Builders Solutions Sverige AB
Metallvägen 42
195 72 Rosersberg
Sigtuna kommun
Sverige
VAT nummer: SE559240322301

Sänd till en kollega

0.032