23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Etikettvågar för alla verksamheter

Hos oss på Allvåg hittar du ett brett sortiment av etikettvågar. Vi kan erbjuda en mängd olika modeller av etikettvågar, både med touchskärm och WiFi, men också etikettvågar med förhöjd knappsats och display för dig som jobbar i fuktiga arbetsområden. Du kan dessutom enkelt koppla vågen mot din router eller dator för lättare justering av priser och artiklar. Vi har lång erfarenhet av vågar och hjälper dig att hitta rätt våg för dig och din verksamhet.

Förfallodatum
den 25 juni 2024

Standardmodell - För dig i charkdisk, ostdisk, fiskdisk, med gårdsbutik mm.

Etikettvåg - M-525 F från Dibal är en pålitlig och lättanvänd våg med 49st snabbknappar för produkter samt kunddisplay på baksidan av vågen. Mjukvara för enkel hantering av produkt- och prisinfo ingår. En etikettvåg med knappar är perfekt för er som vill ha en pålitlig etikettvåg som fungerar perfekt oavsett om den används i fuktig och kladdig miljö, om ni jobbar med tjockare handskar eller liknande. Därför är Etikettvåg - M-525 F från Dibal perfekt för er som behöver en fiskvåg, köttvåg, charkvåg, ostvåg, butiksvåg, slakterivåg, mejerivåg mm

 

Avancerad modell - För dig som är matproducent, har mejeri, slakteri, som hanterar packning av fisk, kött mm

Extern Etikettskrivare - LP-5000 är en pålitlig och lättanvänd etikettskrivare med touchskärm som fungerar oavsett miljö. Etikettskrivaren kopplas mot en extern vågplatta. Vågplattorna finns i olika storlekar, tillverkade i olika material samt med olika maxvikt och noggrannhet. Mjukvara för enkel hantering av produkt- och prisinfo ingår. LP-5000 är en etikettskrivare med touchskärm  som fungerar perfekt oavsett om den används i fuktig och kladdig miljö, om ni jobbar med handskar eller liknande. Därför passar Extern Etikettskrivare - LP-3000  allra bäst för er som packar och producerar livsmedel i större skala eller industriellt samt för er som behöver en fiskvåg, köttvåg, charkvåg, ostvåg, butiksvåg, slakterivåg, mejerivåg mm

Vi hjälper er att hitta rätt modell av våg för just era behov. Vi hjälper också till med programmering av produkter, tillhörande info, ev. EG- eller ursprungsmärkning, etikettdesign, streckkoder med eller utan GS1 mm. Allt för att ni lätt ska kunna börja märka upp era varor och sälja dom direkt till kund eller till t.ex. butik eller restaurang. 

Kontakta oss gärna eller ta en titt i vår webshop för att hitta fler modeller av etikettvågar, vågetiketter och andra tillbehör. 

 

https://allvag.se/

08-545 499 60

info@allvag.se

 

Allvåg AB
Enebybergsvägen 10A
182 36 DANDERYD
Danderyds kommun
Sverige
VAT nummer: SE5562015007

Kontaktperson

JKÅ
Jon Karmesjö Åberg
Sales Manager
+46 854549964 info@allvag.se

Sänd till en kollega

0.094