Silen är pricken över i:et

| Medlemsnyhet | Företag RPC Superfos a/s

En förpackning med en integrerad sil passar bra till skaldjur i saltlag. Det fastslår vitryska Santa Bremor, efter att ha använt UniPak-burken med sil från RPC Superfos i bara några månader.

Kunderna kräver hela tiden nyheter, så för att hålla takten har Santa Bremor en ledande fisk- och skaldjursproducenten i Vitryssland nyligen lanserat en ny serie halvkonserver i saltlag och olja. Det är inte bara deras musslor, räkor, bläckfisk och skaldjursmix som är produktnyheter – även förpackningslösningen är en nyhet eftersom Santa Bremor nu lanserar sina produkter i en UniPak-burk med integrerad sil. 

Skyddar kvaliteten efter öppnandet
Angelina Averina, Brand Manager på Santa Bremor förklarar varför valet föll på förpackningen med sil:

”Vi bestämde oss för en burk med en sil eftersom det gör det enkelt för våra kunder att ta upp en del av skaldjuren ur burken och låta resten ligga kvar i saltlagen eller oljan för senare användning. På så sätt håller sig våra skaldjur saftiga. De smakar gott och håller sig färska i vätskan i kylskåp. På så sätt säkerställer Förpackningen säkerhetsställer att vår produktkvalitet är i topp, även efter att burken öppnats.”

Silen påminner
Skaldjursserien från Santa Bremor säljs till bolagets viktigaste marknader, som Vitryssland, Ryssland, Ukraina, Kazakstan och Moldavien. Förpackningen som används är Ø95 mm och rymmer 0,5 liter.

”Det fungerar bra med en stor storlek i vårt sortiment. Både storleken och den något koniska formen är perfekt för våra kunder. Dessutom ger den integrerade silen oss en klar fördel eftersom det innebär att vi skiljer oss från våra konkurrenter. Den är pricken över i:et. Konsumenterna minns de nya skaldjursprodukterna från Santa Bremor tack vare den praktiska silen”, förklarar Angelina Averina.

Det är lätt att öppna och återförsluta UniPak-burken, som har ett vätsketätt snäpplock och garantiförsegling som standard. Silen är tillverkad av samma kvalitetsmaterial som burken och är utformad för att passa perfekt till den. Den grafiska designen inkluderar en liten infografik om silen så att kunderna snabbt kan se vilka fördelar den ger. Dessutom visas det läckra innehållen i knivskarp bildkvalitet tack vare in-mould labelling-tekniken som RPC Superfos använder.

Positiva reaktioner från marknaden
Angelina Averina har bara fått positiv återkoppling på de nya skaldjursprodukterna och burken med sil:

”Vi erbjuder våra kunder en högkvalitativ skaldjursprodukt i en förpackningslösning med lika hög kvalitet. Det är roligt att se att våra distributörer visar starkt intresse för den nya produktserien och fortsätter att göra plats för den på butikshyllorna.”

Santa Bremor är den största producenten av skaldjur i OSS (Oberoende staters samvälde, de tidigare sovjetrepublikerna) och erbjuder fler än 500 produktvarianter genom återförsäljare i över 80 städer inom OSS.


Skriv din kommentar

Medlemsnyhet

Företag
RPC Superfos a/s

Spotorno Allé 8
2630 Taastrup
Danmark
RPC Superfos a/s

Bilder och video

Santa_Bremor_seafood_in_brine_in_UniPak_5012_with_convenient_strainer_4012_Belarus_cutoutSanta_Bremor_seafood_in_brine_UniPak_5012_with_convenient_strainer_4012_Belarus

Sänd till en kollega

0.061