23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

RPC Superfos lyssnar och levererar starka lösningar

En ny kort video från plastförpackningsbolaget RPC Superfos handlar om att kunden alltid är i centrum och kan förvänta sig de allra bästa lösningarna hela vägen, inklusive kvalitet och service.

”Kunden i centrum” är nyckelorden för en ny video från RPC Superfos, ett av Europas ledande plastförpackningsföretag. Den endast en minut korta videon har den engelska titeln ”Solution provider” och förmedlar att RPC Superfos lyssnar på kunden, förstår kundens marknad och därigenom kan leverera starka lösningar.

Søren Marcussen, CSO på RPC Superfos, förklarar:

”Våra kunder ska och bör förvänta sig att vi lyssnar uppmärksamt för att möta deras behov och önskemål om plastförpackningar, oavsett om det är en kundanpassad förpackning eller en lösning från vår välkända produktportfölj. Dessutom är det en del av vårt DNA att leverera en mycket hög servicenivå. Det här är de budskap som är bärande i den video som vi just har lanserat.”

Se själv videon och få en bild av hur RPC Superfos arbetar med att utveckla, producera och leverera de bästa plastförpackningslösningarna för just din produkt.

Berry Superfos
Spotorno Allé 8
2630 Taastrup
Danmark
VAT nummer: DK43239511

Kontaktperson

UVN
Ulla Vennervald Nielsen
EA & HR Operations Excellence Manager
+45 59111151 ullavennervald@berryglobal.com

Sänd till en kollega

0.046