23948sdkhjf

40 nya Sibyllarestauranger

Sibylla planerar att etablera upp till 40 nya Sibyllarestauranger de kommande fem åren.
Sibyllakedjan har tecknat ett nytt samarbetsavtal med Global Retail Strategy (GRS), som får i uppdrag att arbeta med kedjans nyetableringar. Målet är att med GRS hjälp etablera upp till 40 nya Sibyllarestauranger de kommande fem åren, enligt ett pressmeddelande.

Fortsätter att satsa
Sibyllakedjan har de senaste två åren etablerat flera nya, moderna snabbmatsrestauranger men har samtidigt kunnat konstatera att det finns utrymme för fortsatt expansion runtom i Sverige. Via GRS får Sibylla tillgång till värdefull spetskompetens i form av Pelle Persson och Niklas Öhberg, som har gedigna erfarenheter av nyetableringar på den nordiska snabbmatsmarknaden.

– Vi får in två väldigt kunniga personer i vår kedja som på sikt kommer tillföra mer än bara nya etableringar. Nya lägen finns därute, det handlar till väldigt stor del om att kunna värdera vilka lägen som är långsiktigt bra och även vilka krav som ställs på oss som kedja och våra franchisetagare för att lyckas. Jag är övertygad om att Pelle och Niklas kommer hjälpa oss med det, säger Joakim Carlsson, VD för Nordic Fast Food.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.096