23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på Food Supply
Ingen bindningstid eller kortinformation krävs
Gäller endast personlig prenumeration.

Mackor och sallader växer mer än färdigrätter

Den positiva utvecklingen för kyld färdigmat tog stopp under 2022. Däremot växer frysta rätter fortfarande i volym. 

Volymförändring i procent (1 år) Värdeförändring i procent (1 år)
Total frysta rätter 3% 14%
Frysta färdigrätter 3% 13%
Frysta mellanmål 3% 14%
Total kylda rätter -3% 7%
Kylda färdigrätter -1% 6%
Kylda mellanmål -8% 10%
Total andra kylda rätter 8% 12%
Andra kylda rätter 8% 10%
Sallader 9% 14%
Mackor 6% 14%
BREAKING
{{ article.headline }}
0.204