23948sdkhjf

Sibylla tillbaka i Bengtsfors

Den unge entreprenören Besnik Dautaj älskar sitt Bengtsfors och brinner för att bidra till utvecklingen av ortens näringsliv. Därför tar han nu klivet in i en helt ny bransch och ser till att Sibyllakedjan på nytt blir representerad i Bengtsfors. Premiär fredagen 26 april.
Besnik Dautaj kom till Bengtsfors 1992 som ung flykting från Kosovo, en bakgrund som gör att han ogärna flyttar på sig i vuxen ålder. Han älskar sin hembygd och trivs med att alla mer eller mindre känner alla.

– Bengtsfors har stor potential och efter att Volvo la ner sin anläggning finns här nu istället en växande nyföretagaranda som känns väldigt positiv. Därför känns det rätt att etablera Sibylla här, som jag tycker är inne i en mycket intressant utvecklings- och moderniseringsfas, säger Besnik i ett pressmeddelande.

Nyrenovering
Lokalen har renoverats från golv till tak och miljön är byggd enligt Sibyllakedjans senaste designkoncept. Besnik är säker på att den nya, fräscha restaurangen, som rymmer ett 40-tal sittplatser, ska tilltala både nya och gamla gäster.

– Det har varit en stor nyfikenhet kring ombyggnaden och jag det känns som om många är förväntansfulla inför premiären. Personligen ska det bli väldigt kul att prova något nytt och jag hoppas att vi och det moderna Sibylla kan motsvara Bengtsforsbornas förväntningar, säger Besnik.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079