23948sdkhjf

Pizza Hut nysatsar med ”on the go”-box för folk i farten

Pizza Hut relanserar varumärket på den svenska marknaden med ny tjänst för digitala beställningar och ett nytt måltidsalternativ för unga människor på språng.

Pizza Hut gör en nysatsning i Sverige och lanserar ett nytt måltidsalternativ som kedjan döpt till My Box. 

– Vi vet att våra kunder älskar variation och prisvärdhet, och My Box levererar båda. My Box är det perfekta alternativet för alla som vill ha en god och snabb måltid när man är på språng eller sitter på en picknickfilt i en mysig park, säger Andrea Lindgren, chief marketing officer på Pizza Hut Sverige. 

My Box är enligt Pizza Hut ett budgetvänligt val. Pizzakedjan riktar sig främst till unga vuxna och studenter med det nya "on the go"-erbjudandet. 

Kunderna kan välja mellan en kombination av klassiska Pizza Hut-favoriter, utvalda tillbehör och dryck. Allt paketerat i en bekväm pizzakartong. 

– På Pizza Hut förstår vi vikten av att erbjuda prisvärda alternativ till våra kunder. My Box blir ett ytterligare komplement, även den prissatt för att vara tillgänglig för alla, utan att någonsin offra kvalitet eller smak, säger Niklas Ågerup, chief product officer på Pizza Hut Sverige. 

I relanseringen av Pizza Hut i Sverige ingår också en digitalisering av verksamheten. Ett nytt kassasystem och digitaliserade kök ska underlätta arbetet för personalen och skapa en lugnare arbetsmiljö. I slutet av april lanserades också en ny plattform för digitala beställningar. Fler och snabbare betalningsalternativ, lojalitetserbjudanden och personligt innehåll ska förbättra kundupplevelsen.

– Vår digitala satsning öppnar även upp för framtida funktioner och att fortsätta ligga i framkant digitalt efter gästernas behov. Genom att byta ut all teknik i våra restauranger har vi byggt en stabil och trygg grund både för våra medarbetare, gäster och leverantörer, säger Niklas Ågerup.

Pizza Hut har sedan tidigare också etablerat ett samarbete med Cirkle K som ska utvidgas under året till 15 bensinstationer. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Vill förnya trots tuffare tider – ”brutalt ute på kapitalmarknaden”
Livsmedelsbranschen vill fortsätta innovera – ”Extra viktigt i en lågkonjunktur”
Även SAS inför Mondelezbojkott – tar bort Marabou, Daim och Toblerone
Löfbergs säljer sitt brittiska varumärke – ”Ett strategisk beslut”
Ulrika Ekström lämnar som vd för Svenskmärkning
De bildar ett joint venture för att satsa på tång
Andra Nordiska Medier

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094