23948sdkhjf

Helén Högberg ny ordförande i The Packaging Arena

Under torsdagens föreningsstämma i The Packaging Arena valdes Helén Högberg, vd på Kostym Designbyrå och Clara Reklambyrå in som ny ordförande.
Helén Högberg blir The Packaging Arenas nya ordförande. Fredrik Werner, affärsområdesutvecklare på Stora Enso valdes in som ny ledamot i styrelsen.

– Det känns inspirerande att ta över ordförandeskapet och utveckla The Packaging Arena till en ännu spetsigare aktör inom den svenska förpackningsindustrin. Konkurrensen är vassare än någonsin och det gäller att ligga i framkant för att ta del av de ökade investeringar som varumärkesägare idag gör. Det är viktigt för företag i hela värdekedjan och The Packaging Arena har en viktig roll att spela där, säger Helén Högberg i ett pressmeddelande.

Lång erfarenhet
Helén har lång erfarenhet av förpackningsbranschen, nära kontakt med marknaden samt bred kunskap om utvecklingsprocesser.

– The Packaging Arena är på väg in i en ny fas i utvecklingen. Det känns väldigt roligt att tillsammans med styrelsen och med Helén i spetsen ta ett stort kliv framåt för att möta framtidens utmaningar, säger Sandra Eriksson, vd på The Packaging Arena.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.112