23948sdkhjf

Sibylla växer i Sjöbo

Fredagen den 7 juni får Sjöbo sin andra Sibylla, när en ny restaurang öppnar på handelsområdet Sjöbo Väst.
Det är systrarna Kamilla Lindström, Sarah Mårtensson och Matilda Andersson som satsar på ännu en Sibylla-restaurang i Sjöbo, vid sidan av PeGe:s som de redan driver.

– Vi har drivit PeGe:s i sex år och har väl stegvis känt att vi behöver en ny utmaning. PeGe:s har haft en mycket fin utveckling sedan vi tog över, men nu är det svårt att komma så mycket längre där. Så när vi fick erbjudande om att bygga nytt på Sjöbo Väst, bestämde vi oss för att anta utmaningen och utöka vårt engagemang i Sibylla, berättar Kamilla Lindström i ett pressmeddelande.

Nytt designkoncept
Den nya restaurangen är till stora delar byggd enligt Sibyllakedjans nya designkoncept, men utvändigt har det gjorts vissa justeringar för att leva upp till lokala byggregler. Här finns plats för 67 sittande gäster och det finns även en drive in för bilburna gäster. Satsningen gör även att Sjöbo tillförs ett antal nya arbetstillfällen, för att bemanna den nya anläggningen. De tre systrarna kommer fortsätta att driva Sibylla PeGe:s som tidigare, och de är inte rädda för att konkurrera med sig själva.

– Vi kommer kunna locka andra kategorier av gäster till den nya restaurangen, så de båda enheterna kommer snarare komplettera varandra. Sjöbo Väst tilltalar nog barnfamiljer och ungdomar lite mer samtidigt som läget gör att vi också kan fånga upp förbipasserande trafikanter på riksväg 13.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.204