23948sdkhjf

Förändringar i Kales koncern – utser ny vd och ordförande

Conny Swahn blir vd för Kale Foods AB medan Coops förra vd Magnus Johansson har blivit utsedd till styrelseordförande för moderbolaget Kale United AB.

Kale Foods nya vd värvas från Gooh inom Lantmännen Cerealia där han jobbat som affärsområdeschef. Innan dess har han haft flera tjänster inom dagligvarubranschen.

– Kale Foods är ett spännande företag som ligger i framkant med att erbjuda framtidens mat. Jag har en mycket stor passion i hållbarhet och att driva och utveckla affärer och ser fram emot att fortsätta utveckla den fantastiska verksamhet som Kale Foods har, säger Conny Swahn.

Kale Foods säljer växtbaserade livsmedelsprodukter och har nyligen expanderat med varumärkena Lily & Hanna's samt Juicy Marbles. Conny Swahn tillträder som vd i november. I samband med rekryteringen meddelar Kale United att Coops förra vd Magnus Johansson tar klivet upp som styrelseordförande efter att ha ingått i styrelsen sen 2022.

– Jag är mycket glad att Kale Foods nu får en skicklig och erfaren vd i Conny Swahn, som kan leda företaget vidare i den fortsatta expansion vi ser framför oss. Det är också mycket värdefullt för Kale Uniteds företagsgrupp att Magnus Johansson nu tar rollen som styrelseordförande, säger Kale Uniteds vd Måns Ullerstam.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.095