23948sdkhjf

Arvid Nordquist utökar sortimentet efter Dr Schärs förvärv

Semper sålde nyligen av sin glutenfria verksamhet till Dr Schär. Nu är det klart vem som får sköta distribueringen.

Dr Schärs köp av Semper innebär en breddad distributionsportfölj för Arvid Nordquist. Det svenska företaget får sköta försäljningen av Sempers glutenfria produkter i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Överenskommelsen innebär att samarbetet med Dr Schär utökas då man redan har deras ordinarie produkter i sitt sortiment.

– Tillsammans med Dr Schärs innovationskraft, varumärkesbyggande och tillverkningsförmåga, samt ett ytterligare varumärke i portföljen, kommer vi kunna ge ännu bättre service till kunder och konsumenter i Norden, säger Ola Liljeqvist, affärschef för mat på Arvid Nordquist HAB.

I och med förvärvet av Sempers glutenfria verksamhet i augusti, fick tyska Dr Schär även knäckebrödsbageriet i Korsnäs. Företaget som producerar livsmedel för människor med särskilda näringsbehov är nöjda med den nya överenskommelsen.

– Vi är övertygade om att partnerskapet med Arvid Nordquist kring båda våra varumärken skapar bäst förutsättning för att driva försäljning och tillgodose de nordiska konsumentbehoven, kommenterar Andreas Wenter, chef för försäljning och marknadsexport på Dr Schär.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094