23948sdkhjf

Framgångsrikt kebabkoncept vänder sig till bilisten

Schysst käk tar plats på Circle K:s bensinmackar i oktober.

Under oktober kommer tre olika kebabrullar, framtagna av Schysst käks grundare Amir Kheirmand, att börja säljas på samtliga Circle K-stationer runt om i landet.

– Vi är en del av många familjers helgmiddagar. Nu vill vi kunna vara med när man är på väg hem från träningen, åker på semester eller när man strögar med epan. Att vi flyttar hem till Circle K känns självklart, K:et står ju för kebab! säger Amir Kheirmand, vd och grundare av Schysst käk.

Det nya samarbetet är ett strategiskt för både Schysst käk och Circle K. Schysst käk vill fördjupa kontakten med sina konsumenter och Circle K arbetar mot visionen att bli en ännu tydligare matdestination, skriver  de i ett pressmeddelande.

– Vår filosofi är att erbjuda enkel och god mat som kunden snabbt kan få med sig i handen. Tillsammans med Schysst Käk breddar vi utbudet och bryter ny mark och vi är väldigt glada att de nu flyttat hem till oss på Circle K. Faktum är att vi nu blir Sveriges största kebabrestaurang, kommenterar Stefan Andréasson, foodmanager på Circle K.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078