23948sdkhjf

Gordon utökar samarbetet med matkasseföretag

I Sverige gäller avtalet för Linas Matkasse och i Norge ett nytt samarbete för Godtlevert och Adams Matkasse.

Matkasseföretaget Cheffelo (tidigare LMK Group) satsar på att nå fler kunder i Sverige och Norge. Därför har bolaget, där Linas Matkasse ingår, utökat samarbetet med Gordon för plattformslösning och distribution av matkassar.

Cheffelo hoppas nå ut till fler kunder och kunna erbjuda fler leveransalternativ.

– Tack vare Gordons räckvidd och samordnade flöden kan vi utöka vårt redan stora geografiska täckningsområde och nå ytterligare kunder med en optimerad fyllnadsgrad, säger Gabriel Sjöholm, logistikchef Norden för Cheffelo.

Man ser också ett minskat behov av ispåsar i kartongerna som innebär en miljövinst.

Enligt Cheffelo ska plattformslösningen för ”last mile” göra kundupplevelsen mer intuitiv med möjlighet att spåra leveransen i realtid.

Gordons vd Ali Ghoce:

– Vi är mycket glada över förtroendet och ser fram emot att utöka vårt samarbete. Vår plattformslösning är utformad för att öka kapacitet och lönsamhet för Cheffelo och ge deras kunder en skräddarsydd tjänst.

Cheffelo samarbetar med olika ”last mile” företag i olika delar av Sverige, Norge och Danmark. Det utökade avtalet med Gordon innebär att last mile-företaget levererar matkassar i stora delar av Sverige och hela Norge.

Gordon verkar i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078