23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på Food Supply
Ingen bindningstid eller kortinformation krävs
Gäller endast personlig prenumeration.

Efter kebablarmet – fortsatta brister hos tillverkaren

Kebabtillverkaren Skåne Kebab Döner har belagts med vite för att inte har informerat alla grossisterna om listerian. Dessutom saknas uppgifter om vart ingredienserna kommer ifrån, enligt den senaste inspektionen.  

Det var i november som kebabtillverkaren Skåne Kebab Döner fick ett förbud av Livsmedelsverket efter att bakterien listeria upptäckts i produktionen. Trots förbudet fortsatte bolaget att sälja köttet då ägaren menade att han missförstått myndighetens beslut. 

Efter att tillverkaren hade vidtagit de åtgärder som behövdes fick bolaget grönt ljus från myndigheten. Men när Livsmedelsverkets inspektörer nyligen gjorde en ny kontroll hittades nya brister. 

BREAKING
{{ article.headline }}
0.094