23948sdkhjf

Glassigt samarbete mellan choklad- och glassproducent

Malmö Chokladfabrik och Lejonet & Björnen gör glass ihop.

Nyligen presenterade Lejonet & Björnen sin senaste nyhet med vitchoklad och hallon, där den ekologiska vita chokladen kommer från Malmö Chokladfabrik. Tidigare har Lejonet & Björnen även använt sig av chokladfabrikens dark milk i sin ekologiska chokladglass som för några veckor sedan rullade ut i butikerna.

– Vi är en superpremium aktör på den svenska glassmarknaden och smakerna vi lanserar ska alltid ha sitt ursprung i det då det är en stor del av vår identitet. Valet av råvaror är viktigt och jag lägger stort fokus vid att hitta för oss rätt leverantör. Denna glass är verkligen något alldeles extra, säger glassmästaren Anders Lejonbjörn i ett facebookinlägg.

Vidare i inlägget betonar Joel Lindqvist från Malmö Chokladfabrik vikten av att samarbeta med andra matföretag, speciellt ett företag som är svensk kvalitetsaktör, noggranna, smaksäkra och långsiktiga, skriver de.

– Premiär för första glassen på marknaden med vår nya Malmö Snövit, här kompletterad med ekologiska hallon från Torfolk gård i Värmland. Sjukt kul att få jobba med Anders med detta. Ni bara måste smaka på glassen, den är så bra, uttrycker chokladmästaren Joel Lindqvist sin glädje i inlägget.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109