23948sdkhjf

Hon blir Cloettas nya koncern-vd

Katarina Tell kliver in i rollen senast den 1 september.

Den nuvarande koncernchefen och vd:n Henri de Sauvage Nolting har tidigare meddelat att han ska lämna bolaget. Nu har styrelsen enats om Katarina Tell som ersättare. För närvarande är hon vd för Cloetta Sverige och tillträder den nya rollen som koncern-vd senast den 1 september.

– Jag ser fram emot att tillträda min nya roll under 2024 och att fortsätta utveckla bolaget och våra medarbetare. Vårt kundfokus, med stöd av vår portfölj av starka varumärken, kommer att göra det möjligt för oss att växa och fortsätta att skapa glädje vid minnesvärda tillfällen, kommenterar Katarina Tell i ett presssmeddelande.

Katarina Tell blev vd och medlem i ledningsgruppen för Cloetta Sverige 2018. Hon har tidigare haft befattningar inom Kraft Heinz och Findus.

– Katarina har under sin tid på Cloetta levererat starka resultat och har dessutom en omfattande expertis inom våra nyckelmarknader och kunder. Vi är övertygade om att hon kommer att vara en utmärkt koncernchef och vd med kapacitet att vidareutveckla Cloetta, kommenterar styrelseordförande Mikael Norman.

En rekryteringsprocess kommer att inledas inom kort för att tillsätta en ny vd för Cloetta Sverige.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093