23948sdkhjf

Hon blir ny vd för Santa Maria

Lenita Ingelin blir ny vd för Santa Maria och senior vice president för Pauligs nya globala affärsområde Branded.

Paulig, som innehar varumärkena Santa Maria och Risenta, meddelade i början av maj att de påbörjat en omorganisation gällande företagets kontors- och ledningspersonal globalt. Som en del av organisationsförändringen slogs två affärsområden samman till ett och Paulig har i samband med det genomfört förändringar i koncernledningen.

Santa Marias tidigare vd Henrik Samuelson kommer ta sig an en ny roll som senior vice president för det globala affärsområdet Customer Brands. Lenita Ingelin kommer ta över rollen som vd för Santa Maria samt blir senior vice president för det nya globala affärsområdet Branded.

– Vår starka varumärkesportfölj med Santa Maria, Risenta och Paulig på den nordiska och baltiska marknaden är en solid grund för fortsatt tillväxt och innovation. Tillsammans med vårt engagerade team ser jag fram emot att förverkliga vår nya strategi och fortsätta skapa stark och lönsam kategoritillväxt tillsammans med våra kunder, kommenterar Lenita Ingelin, senior vice president Branded Business Area på Paulig och vd Santa Maria.

Lenita Ingelin har arbetat inom Paulig i olika roller i mer än tio år. Närmast kommer hon från rollen som senior vice president för det tidigare affärsområdet Finland och Baltikum.

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078