23948sdkhjf

Hon blir ny kvalitetsexpert för Svenskmärkning

Teamchefen för kvalitetssäkring på Lidl Sverige, Angelica Nyström, blir ny kvalitetsansvarig för Svenskmärkning AB.

I mitten av juni kliver Angelica Nyström in som kvalitetsansvarig hos Svenskmärkning, som står bakom den frivilliga ursprungsmärkningen Från Sverige. Närmast kommer hon från Lidl där hon som teamchef för kvalitetssäkring ansvarade för kvalitetssäkringen av Lidl Sveriges egna märkesvaror och leverantörer.

– Jag ser mycket fram emot att lära känna mina nya kollegor på Svenskmärkning, inom industrin och alla andra samarbetspartners. Även att se resultat av hur jag kan bidra med utveckling inom Svenskmärkning. Det som inte utvecklas avvecklas, något jag alltid har med mig både personligen och i arbetet, kommenterar Angelica Nyström.

Tina Stugemo, som klev in som vd för Svenskmärkning vid årsskiftet, är nöjd över rekryteringen.

– Vi är glada att välkomna Angelica Nyström som ny kvalitetsansvarig på Svenskmärkning. I rollen blir Angelica ansvarig för att säkerställa och vidareutveckla kvaliteten och regelverket för Från Sverige-märkningen. Tillsammans med teamet kommer Angelica att spela en central roll i vårt uppdrag att göra det enkelt att hitta och välja svenska råvaror, livsmedel och växter vilket i sin tur bidrar till att stärka svenska råvaror och svensk livsmedelsproduktion, säger Tina Stugemo, vd Svenskmärkning

Artikeln är en del av vårt tema om På nytt jobb.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093