23948sdkhjf

Ny VD för Orkla Confectionery & Snacks Sverige

Jonas Nordquist blir Orkla Confectionery & Snacks Sveriges nya VD.
I april 2013 togs beslut om att bilda ett gemensamt bolag mellan Göteborgs Kex och OLW för att öka konkurrenskraften på marknaden och att utnyttja synergier mellan bolagen. Jonas Nordquist, 41, har utsetts till ny vd för Orkla Confectionery & Snacks Sverige AB, med tillträde den 1 oktober 2013. Jonas efterträder nuvarande vd Göran Schultz som går vidare till en ny central roll inom Orkla-koncernen.

Erfarenhet inom snabbrörliga konsumentvaror
Jonas Nordquist är civilingenjör och civilekonom från Stockholm och har sedan 2006 varit anställd i Swedish Match och sedan 2009 varit ansvarig för den skandinaviska divisionen och medlem av koncernledningen.

− Jag är mycket glad över att Jonas har tackat ja till att leda Orkla Confectionery & Snacks Sverige. Hans erfarenhet och bakgrund inom snabbrörliga konsumentvaror, i kombination med ett starkt ledarskap, kommer att vara värdefull när vi bygger Orkla Confectionery & Snacks Sverige, säger Christer Åberg, vd affärsområdet Orkla Confectionery & Snacks i ett pressmeddelande.

− Jag ser mycket fram emot min nya roll som vd för Orkla Confectionery & Snacks Sverige och att få fortsätta att utveckla det nya bolaget. Det är mycket spännande att komma in i Orkla-koncernen i ett expansivt skede som detta, säger Jonas Nordquist.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078