23948sdkhjf

Åbro Bryggeri prisas för Rekorderlig Cider

Rekorderlig Cider tar hem fem medaljer i prestigefull australiensisk dryckestävling.
På senare år har Rekorderlig Cider fått ett enormt uppsving på exportmarknaden. Nu har Åbro Bryggeri lyckats kamma hem hela fem medaljer för sin cider på Australian Drinks Awards, i konkurrens med många starka varumärken världen över. Rekorderling kammade bland annat hem pris för mest omtyckta cidervarumärke, bäst bidrag till ciderkategorins tillväxt och mest innovativa smak inom cider.

- Rekorderlig Cider är en dryck med hög kvalitet och en nyskapande smakportfölj. Vi är enormt stolta och tacksamma över att ha vunnit, inte bara en utan fem, fina medaljer i Australiens största dryckestävling, säger Henrik Dunge, VD på Åbro Bryggeri i ett pressmeddelande.

Om Australian Drinks Awards
The Australian Drinks Awards är tävlingsdelen inom i LMAA, Liquor Merchant Association of Australia. LMAA har representerat den australiensiska vin- och spritindustrin i över 80 år och har ett prestigefullt rykte världen över. Att lyckas kamma hem en medalj i tävlingen betraktas som ett kvitto på succé. En jury bestående av dryckesexperter i kombination med statistik från AC Nielsen avgör vilka drycker
som tilldelas medaljer.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.064