23948sdkhjf

Hälsa Invest blir delägare i Svarta Lådan

Mat- och hälsoföretaget Svarta Lådan får nya delägare.
Mat- och hälsoföretaget Svarta Lådan, med ett flertal egna butiker i centrala Stockholm, får nya delägare.

-Vi står inför en kraftig expansion de närmaste åren och Hälsa Invest kommer att bidra till att förverkliga våra planer, säger Svarta Lådans VD och grundare Mats Bergwall i ett pressmeddelande.

Satsar och öppnar nya butiker
Svarta Lådan erbjuder nyttiga måltider med försäljning i bolagets egenägda butiker eller genom leverans direkt hem till kunderna. Företag kan också beställa särskilda kylar med Svarta Lådans olika maträtter.

- Under hösten öppnar vi ytterligare två eller tre nya butiker i Stockholmsområdet. Vi hoppas också etablera verksamheten i Göteborg och Malmö under nästa år. Parallellt med satsning på företagsmarknaden överväger vi dessutom en franchisemodell för att ta tillvara på tillväxtmöjligheterna, säger Svarta Lådans VD, Mats Bergwall som grundade bolaget 2003 och fortfarande är största ägare.

- Potentialen inom detta segment är enorm. Jag har själv arbetat med hälsosam mat under många år och är säker på att vi som delägare kan bidra till att Svarta Lådan växer både snabbare och mer lönsamt än tidigare, säger Hälsa Invests VD Ola Lauritzson.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078