23948sdkhjf

ICA expanderar ICA To Go

ICA expanderar ICA To Go och öppnar tio nya butiker.
Intresset för färdiglagad mat är stort bland svenskarna och café- och restaurangmarknaden växer snabbare än dagligvaror. Nu vill ICA vinna fler kunder som äter lunch eller frukost ute med sitt ICA To Go-koncept. ICA kommer att öppna tio nya ICA To Go-butiker de kommande två åren och expandera konceptet som en del i befintliga ICA-butiker.

– Vi vill nå kunder som vill ha fräsch färdiglagad mat att ta med sig eller äta direkt, säger Anders Svensson, VD ICA Sverige AB i ett pressmeddelande. Det här är ett sätt för oss att öka närvaron i städerna och förenkla människors vardag.

Har varit en pilotverksamhet
Under de kommande två åren kommer ICA att etablera tio nya ICA To Go-butiker samt etablera konceptet i flera befintliga ICA- butiker. I några av ICA To Go-butikerna kommer ICA att testa en handlarmodell, där butiken drivs av en lokal handlare.

ICA To Go har funnits som pilotverksamhet i Stockholm under tre och ett halvt år och kunderna har uppskattat utbudet, priserna och att maten upplevs som hälsosam. Även personalen i de fyra pilotbutikerna i Stockholm får toppbetyg i kundundersökningarna.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078