23948sdkhjf

Fazer är Finlands mest uppskattade varumärke

Fazer Blå och Fazer återigen Finlands mest uppskattade varumärken.
Fazer Blå placerade sig återigen på första plats i undersökningen Finlands mest uppskattade varumärken som tidningen Markkinointi & Mainonta och marknadsundersökningsföretaget Taloustutkimus genomför årligen. Fazer placerade sig på andra plats även i år. Av Fazers varumärken i Finland placerade sig också Geisha, Reissumies, Marianne, Fazer Puikula och Oululainen bland de hundra mest uppskattade varumärkena. I undersökningen mäts hur finländarna uppfattar 1043 varumärken.

Fyra gällande Förtroende & Rykte
I T-Medias undersökning Förtroende & Rykte placerade sig Fazer i år på fjärde plats. I undersökningen mäts finländarnas uppfattning om företag i åtta olika kategorier: ansvar, arbetsgivarbilden, innovationsförmåga, produkter & tjänster, samverkan, administration, ekonomi och ledning.

- Vi är mycket glada för den respons vi fått. Vi tar inte konsumenternas uppskattning och förtroende för givet och jobbar hårt varje dag för att förtjäna det. Vi är stolta över det arbete vi gör och jag hoppas att det märks. Förtroende och ett gott rykte skapas av det man gör i vardagen, säger Fazer-koncernens marknads- och kommunikationsdirektör Ulrika Romantschuk i ett pressmeddelande.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078