23948sdkhjf

AllEstPac blir delägare i Ljungby Verktyg

Ljungby Verktyg AB tar in AllEstPac som en ny delägare.
Ljungby Verktyg AB tar in en ny delägare i form av AllEstPac OÜ. AllEstPac är verksamt inom förpackningsbranschen och är en av nordens största leverantörer av engångsförpackningar. AllEstPac har under flera år varit en viktig kund för Ljungby Verktyg AB som har utvecklat och producerat verktygen för förpackningarna.

Medveten strategi
Sammangåendet med AllEstPac följer en medveten strategi att expandera både inom legoproduktion och verktygstillverkning och kommer öka volymerna väsentligt vilket kommer möjliggöra ytterligare maskininvesteringar.

- Sammangåendet kommer öka exponeringen inom nischen för plastformningsverktyg och kommer även gynna utvecklingen på legosidan, säger MattiasHåkansson, Ägare&VDLjungby Verktyg AB i ett pressmeddelande.

- Vi har jobbat med Ljungby Verktyg under 4 år. Idag är Ljungby Verktyg vår enda samarbetspartner på verktygssidan.Jag har mycket intresserat följt de investeringar som gjorts och det känns helt naturligt att nu tillsammans med Ljungby Verktyg göra satsningen även på en komplett legoproduktion. Vårstyrka kommer att ligga i vårt kunnande. I Ljungby med produktserie upp till några tusen med en möjlighet till långa serier i en redan fullt uppbyggd organisation i Estland, säger Daniel Olsson, Ägare AllEstpacOÜ
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.064