23948sdkhjf

Åbro Bryggeri växer

Åbro Bryggeri växer och startar vinavdelning med fokus på Systembolaget.
Den 1 oktober startar Åbro Bryggeri upp sin nya vinavdelning som främst kommer att fokusera på försäljning mot Systembolaget, men också mot Horeca-marknaden (hotell, restaurang och catering). I sortimentet kommer både befintliga och nya varumärken ingå, inom samtliga förpackningstyper.

LiseLotte Wanre Östlund som har lång erfarenhet av vinimport blir Managing Director för Åbro Vin. LiseLotte kommer närmast från Modern Wines, som ingår i Fondberg Group, där hon var VD.

- Att starta en egen vinavdelning är både ett naturligt steg, och en spännande utmaning för oss på Åbro Bryggeri. Vi är mycket glada att kunna knyta en så erfaren person som LiseLotte Wanre Östlund till oss för detta uppdrag. Tack vare hennes gedigna erfarenhet och bryggeriets många internationella kontakter räknar vi med att snabbt kunna bygga upp, och erbjuda våra kunder en intressant vinportfölj säger Henrik Dunge, VD på Åbro Bryggeri i ett pressmeddelande.

Åbro Bryggeri har idag cirka 2 500 aktiva kunder på Horeca-marknaden. Därför satsar den nya vinavdelningen stort på att erbjuda både nuvarande och kommande huvudmän en bred
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078