23948sdkhjf

Axfood vinner GS1 Award

Axfood tog hem priset GS1 Award.
Axfood tog på torsdagskvällen emot GS1 Award som delades ut av GS1 Sweden, enligt ett pressmeddelande. Priset överlämnades på Dagligvarubranschens Höstmöte på Grand Hôtel i Stockholm. GS1 Award delas ut i syfte att motivera och inspirera fler företag att använda GS1s standarder som gör det möjligt att styra orderflöden och följa varans väg över världen. Standarden hanterar bl.a. även information om varans egenskaper som t.ex. innehåll och näringsvärden.

GS1:s motivering:
”Priset 2013 går till ett företag som tidigt såg stora affärsnyttor och har under lång tid arbetet målmedvetet och fokuserat för att införa GS1s standarder och tjänster. Företaget har varit mycket aktivt i användargrupper och har i stor utsträckning bidragit till utvecklingen och införandet av befintliga och nya standarder & tjänster. Årets vinnare är ett föredöme som med sitt engagemang inspirerat och drivit på genomförandet för en hel bransch.”

GS1 är en global standardiseringsorganisation som möjliggör att produkter, tjänster och platser i hela världen kan identifieras och spåras. GS1s standarder och lösningar bidrar till att skapa affärsnytta i form av spårbarhet, produkt- och patientsäkerhet samt effektivitet i hela värdekedjan från producent till slutkund.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.111