23948sdkhjf

AAK öppnar innovationscenter i Shanghai

AAK inviger idag ett toppmodernt innovationscenter i Shanghai.
AAK har flera innovationscentra runt om i världen och etablerar nu ett center i Kina för att stödja genomförandet av AAK Acceleration.

Innovationscentret kommer att ge kunderna en möjlighet att samarbeta direkt med AAK:s produktutvecklare vid framtagande av nya applikationer och produkter. Den nya anläggningen kommer att ha fokus på Chocolate & Confectionery, Bageri- och Mejeriapplikationer. Kunderna kommer att få tillgång till AAK:s kompetens och därigenom stärka sin innovationsförmåga. Innovationscentret kommer även att kunna erbjuda utbildning inom företagets välrenommerade AAK Academy.

Genombrott för den kinesiska livsmedelsindustrin
- Vi har goda erfarenheter av kundutveckling vid våra innovationscentra. Detta är en viktig del av vår strategi och är ett mycket effektivt sätt för våra kunder att utveckla lösningar och tillämpningar på utmaningar som de ställs inför. Vi är mycket glada över att kunna erbjuda denna möjlighet till våra kinesiska kunder och ser fram emot ett ännu närmare samarbete med dem , säger Torben Friis Lange, President Asia Europe Africa i ett pressmeddelande.

- Detta är ett genombrott för den kinesiska livsmedelsindustrin. Vårt innovationscenter kommer att bli ett ledande centra för specialoljor och fetter för den kinesiska livsmedelsindustrin. På den här mycket dynamiska marknaden, tror vi tillgång till forskning och utveckling gör en avgörande skillnad för våra kunder när de väljer sin partner för specialoljor och fetter , säger Rick Luo, General Manager AAK China.
Läs mer om: AAK
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079