23948sdkhjf

Francks Kylindustri stärker sin position i Västerås

Francks Kylindustri växer och stärker sin position i Västerås.
När Francks Kylindustri Sweden AB etablerade sitt Västeråskontor för åtta månader sedan var målsättningen att ha sju till nio anställda inom 18 månader. Målet är redan uppnått och företaget stärker nu snabbt sin position i regionen.

– Genom att rekrytera ytterligare åtta kyltekniker och en arbetsledare är vi nu elva man i Västerås och tar ett viktigt steg i vår utveckling, säger vd Peter Franck i ett pressmeddelande.

Francks Kylindustri är specialiserat på industriell och kommersiell kyla med naturliga köldmedia och värmepumpsanläggningar. Företaget är ett av landets tre största kylföretag och det största privatägda med verksamhet i hela landet. Huvudkontoret finns i Norrköping samt dotterbolag i Stockholm, Göteborg, Helsingborg, Ludvika och Västerås. Verksamheten omfattar hela kedjan från projektering till installation och service av kyl- och värmepumpanläggningar för t.ex. butiker, storkök, isbanor och industrier.

Alla typer av kyluppdrag
Västeråsavdelningen inriktade sig primärt på industriell kyla, men har nu god kapacitet för att kunna hantera alla typer av kyluppdrag och förstärker täckningen i Mälarregionen.

– Vi har sett ett stort behov av såväl industriell som kommersiell kyla i detta område, säger Peter Franck. Genom att öka vår närvaro i Västerås och vår tillgänglighet i regionen stärker vi servicegraden gentemot våra kunder. Det är också ett led i vår strategi att växa med marknaden, fortsätter han.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094