23948sdkhjf

Bergendahls väljer Bring Frigo

Bergendahls väljer Bring Frigo i satsningen på effektivare vägtransporter.
Bergendahls Food står mitt uppe i en satsning på vad man kallar Framtidens varuförsörjning. Satsningen som är ett stöd för den fortsatta expansionen har bland annat som mål att effektivisera varuförsörjningen när det gäller logistik och transporter.

Går från fem åkerier till ett
Den transportupphandling som precis avslutats har landat i att Bergendahls Food väljer Bring Frigo som prioriterad speditör för vägtransporter. Det innebär att man går från tidigare fem åkerier till att uteslutande anlita Bring Frigo för de transporter som inte går med Bergendahls Foods egna lastbilar.

– Samarbetet med Bring Frigo ger oss en ökad kostnadseffektivitet tack vare bland annat
effektivare transportbokning och ökad flexibilitet i samband med storhelger, säger Linus Larsson, Logistikchef på Bergendahls Food i ett pressmeddelande.

– Vi är mycket stolta över att Bergendahls Food väljer att utöka sitt samarbete med oss. Genom att kombinera vår kompetens inom livsmedel med våra effektiva och flexibla logistiklösningar vill vi vara med och bidra positivt i Bergendahls satsning på Framtidens varuförsörjning och den fortsatta expansionen, säger Håkan Nilsson, VD på Bring Frigo.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109