23948sdkhjf

Marel öppnar democenter

Den 7 november slår Marel upp dörrarna till sitt nya democenter i Köpenhamn.
Marels nya utbildnings- och democenter heter Progress Point. Democentret ligger i Amager, endast 5 minuter från Kastrups flygplats vid Köpenhamn, och är specialdesignat för Marel. Här får besökarna möjlighet att titta närmare på och testa utrustning och integrerade lösningar i en miljö som motsvarar verkliga produktionsförhållanden inom livsmedelsindustrin, skriver Marel i ett pressmeddelande.

Anläggningen
Progress Point består av 2 700 m2 fyllda med demohallar, möteslokaler, ett stort auditorium och ett professionellt kök. Den nya anläggningen är perfekt för att exponera Marels produkter och anordna evenemang, möten och utbildningar.

Demoanläggningen är designad så att den ska efterlikna förhållandena i faktisk livsmedelsproduktion i så stor utsträckning som möjligt. Demoytan tar upp hela 900 m2, vilket inkluderar både våt- och kylområden.

Läget
Det centraleuropeiska läget är noggrant genomtänkt för att säkerställa att kunder, besökare och medarbetare från hela världen kan ta sig till och från Progress Point på ett smidigt sätt. På bara några få minuters avstånd från Kastrups flygplats kan besökarna hålla nere mötes- och restiden till en enda dag.

Möjligheterna
På Progress Point samlas utställningar, kunddemonstrationer och utbildningar under ett och samma tak och vi har bättre möjligheter att profilera och exponera våra Marel-produkter.

Det första stora evenemanget på Progress Point blir Salmon Showhow i februari 2014. Här träffas ledande producenter inom laxindustrin från hela världen för att diskutera trender och aktuella branschfrågor, samt titta på och prova de senaste och bästa beredningslösningarna för lax.
Det är redan mängder av möten och demonstrationer inbokade på Progress Point, så det blir fullt fart redan från start.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11