23948sdkhjf

Ekorrens Ekologiska i samarbete med SF Bio

Ekorrens Ekologiska smågodis finns nu på biografer över hela landet och utökar därmed SF Bios sortiment med fler ekologiska och mer hälsosamma alternativ.
SF Bio har valt att ta in Ekorrens Ekologiska smågodis i sortimentet på samtliga biografer. Från och med november finns flera av godispåsarna att välja på till eftermiddagens eller kvällens föreställningar.

– För många är godis ett trevligt måste vid ett biobesök. Samtidigt märker vi att allt fler vill göra medvetna val även när det gäller godsaker. Ekorrens Ekologiska har produkter som står för ekologi och hälsa på ett modernt och roligt sätt. Det passar väl som komplement till vårt övriga utbud, säger Åsa Edholm, kategoriansvarig på SF Bio, i ett pressmeddelande.

Hälsosammare val
Många väljer ekologiskt smågodis för att det smakar godare, men också för att slippa konstgjorda färg- och smakämnen, syntetiska sötnings- och konserveringsmedel samt härdade fetter bland ingredienserna. Med ett ekologiskt val stödjer man dessutom alla ekobönder som bidrar till både bättre mat och till ett bättre klimat.

– Vi är väldigt glada för att SF Bio tar in Ekorrens Ekologiska i biogodishyllorna. Vi använder 100% naturliga ingredienser och ger godiset färg och smak med riktiga frukter, växter och bär. I vårt sortiment finns både vegetariska, glutenfria och laktosfria alternativ. Därtill klimatkompenserar vi för våra transporter, säger Charlotte André på Ekorrens Ekologiska.
Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078