23948sdkhjf

Ny VD för KLS Ugglarps

KLS Ugglarps styrelse har utsett Jonas Tunestål till ny VD.
Jonas Tunestål har jobbat inom företaget sedan 1998 och har sedan dess haft flera ledande positioner, inom både produktion, ekonomi, administration och försäljning. Jonas har genom åren erhållit en mycket god kunskap om företaget och om branschen som helhet. I sin nuvarande roll som försäljningsdirektör har Jonas byggt upp ett bra kontaktnät inom såväl den svenska som den internationella marknaden samt inom Danish Crownkoncernen.

- Styrelsen är mycket glad att kunna presentera Jonas Tunestål som ny VD. Jonas har en gedigen praktisk och teoretisk erfarenhet, med mycket god kunskap om företaget och om marknaden. Jonas har länge varit en viktig del av företagets ledning och kommer att fortsätta på inslagen väg, säger Kjeld Johannesen, CEO Danish Crown och styrelseordförande för KLS Ugglarps AB.

Expansiv fas
KLS Ugglarps är inne i en expansiv fas. Sedan Danish Crown köpte bolaget 2008 har företaget fördubblat sina marknadsandelar på svensk marknad och ökat omsättningen i bolaget markant. KLS Ugglarps satsar stort på att vara en stabil och långsiktig affärspartner, både för kunder och för leverantörer.

- KLS Ugglarps är ett spännande företag i en positiv utveckling, och jag ser verkligen fram emot att överta ansvaret för bolaget. Genom en finansiellt stark ägare, som dessutom har tillgång till en internationell marknad, har företaget goda förutsättningar att lyckas på inslagen väg. Tillsammans med KLS Ugglarps duktiga personal kommer vi att ta en ledande position för kött i Sverige, samt vara en självklar affärspartner för både kunder och leverantörer, säger Jonas Tunestål, tillträdande VD för KLS Ugglarps.

Jonas Tunestål efterträder Johan Andersson, som den 31 december slutar som VD för KLS Ugglarps för att tillträda en ny anställning som divisionschef för Lantmännen Lantbruk. Johan Andersson har tillsammans med sitt team gjort ett mycket fint arbete i KLS Ugglarps. Under Johans ledning har relationen med både kunder och leverantörer utvecklats, vilket har möjliggjort företagets tillväxt. Johan kommer glädjande att sitta i KLS Ugglarps styrelse från den 1 januari 2014, vilket därmed bidrar till att säkra företagets kontinuitet.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094