23948sdkhjf

R2 Group utnämner VD i Sverige

Patrik Edström blir verkställande direktör för R2 Group Sweden AB.
R2 Group har anställt Patrik Edström som verkställande direktör för sitt svenska dotterbolag, R2 Group Sweden AB. Patrik Edström har mångårig erfarenhet från distributionsbranschen, senast som Regional Managing Director för Azelis i Norden.

- Vi är glada att kunna presentera Patrik Edström som R2 Groups nye svenske verkställande direktör, säger Peter Skou, koncernchef för R2 Group A/S i ett pressmeddelande. Patrik Edström är en välkänd och erkänd kapacitet inom distributions-branschen, och med honom ombord är vi redo att fokusera på den svenska marknaden.

Ny befattning
Befattningen som verkställande direktör för R2 Group Sweden AB är ny, och ligger helt i linje med R2 Groups tillväxtstrategi i Sverige. R2 Group har under flera år sålt råvaror och ingredienser till svenska producenter inom food och non-food, och denna försäljning ombesörjs av Area Sales Managers, som är placerade i Sverige.

Enligt Peter Skou ser R2 Group ett stort potential just på den svenska marknaden:

- Vi har i 2013 fått ett flertal nya spännande principaler inom non-food till vårt svenska produktprogram. Till livsmedelbranschen kan vi erbjuda våra egna lösningar inom färger, fyllningar, pulvermixer, smakämnen och compounds. och samtidigt har vi som tidigare ett brett sortiment av livsmedelsingredienser från erkända producenter från hela världen, säger Peter Skou.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078