23948sdkhjf

Vinordic och GastroNord hålls i maj

Den 6 – 9 maj 2014 är det dags för Vinordic och GastroNord.
Den 6 – 9 maj 2014 är det dags för Vinordic och GastroNord, norra Europas största fackmässor inom HoReCa. Årets upplaga är fullspäckad med nyheter och har fokus på kunskap. Parallellt på Stockholmsmässan pågår också Kock EM - Bocuse d´Or.

- Vi vill skapa ett nytt Vinordic som är anpassat till branschens utveckling. Årets mässa innehåller en hel del nyheter. Målsättningen är att erbjuda besökarna ökad kunskap, som i sin tur leder till både ökad lönsamhet och nöjdare kunder, säger Daniel Fritzdorf, projektchef för Vinordic och GastroNord i ett pressmeddelande.

En av nyheterna är att VinordicSkolan, som startade 2012, utvecklas vidare med bland annat fler aktivitetsbarer med olika dryckesinriktningar. Det blir en Rosébar, en Champagnebar, en Ölbar, en Whiskybar samt en Cocktailbar med en alkoholfri avdelning. Förutom möjligheten att prova drycker i barerna kommer här också att hållas korta inspirerande seminarier - för att öka branschens kunskap och servicenivå och därmed även lönsamhet. VinordicSkolan kommer också att erbjuda rådgivning och vägledning skräddarsydd utifrån besökarnas individuella behov.

I och med nybyggda AE-hallen på 10 000 m2 kan nu Vinordic ligga i samma hall som GastroNord. Samtidigt som Vinordic och GastroNord pågår dessutom Kock-EM - Bocuse d´Or, världens mest prestigefulla tävling inom gastronomin i B-hallen intill.

GastroNord och Vinordic är norra Europas största fackmässor för hotell, restaurang, storkök och snabbmat. Mässorna arrangeras vartannat år på Stockholmsmässan.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078