23948sdkhjf

Årets produktionsdirektör finns på Coca-Cola

Anna Greisz på Coca-Cola Enterprises har utsetts till årets produktionschef.
Anna Greisz som är produktionsdirektör på Coca-Cola Enterprises har utsetts till årets produktionschef på konferensen 600 Minutes Production. Anna prisas för sitt ledarskap och framgångsrika satsningar på en mer hållbar produktion.

Sedan starten 1998 har produktionsanläggningen på Coca-Cola i Jordbro utanför Stockholm genomgått stora förändringar. Anna Greisz har genom sitt ledarskap effektivisera produktionen och på så sätt minskat påverkan på miljön. Sedan 2010 har bland annat utnyttjandet av produktionslinjerna gått från 50 procent till 72 procent, en ökning med 44 procent. Anna har även varit drivande bakom satsningen ”Ständiga förbättringar” där medarbetarna själva bidrar med förslag på hur produktionen kan förbättras. Både ur ett arbetsmiljöperspektiv men även hur arbetet kan effektiviseras. Två av de arbeten som Anna nu prisats för.

– Jag är stolt över att vårt arbete får uppmärksamhet. Det är ett kvitto på att vi är på rätt väg. Det här priset tillhör alla medarbetare i vår anläggning, säger Anna Greisz produktionsdirektör på Coca-Cola Enterprises Sverige i ett pressmeddelande.
Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094