23948sdkhjf

Diatom A/S förvärvar verksamheten i CSW Tech

Köpet innebär ett steg in på den svenska och norska marknaden.
Den 1 mars 2014 har Diatom tagit över verksamheten i CSW Tech. Det är ett välrenommerat företag som välkomnas och förvärvet säkrar att Diatom A/S kommer att bli ännu starkare inom automation, doseringsteknik och robotteknik. Dessutom ger det Diatom möjligheten att kliva in på den svenska och norska marknaden.

- Förvärvet av verksamheten är en naturlig del av Diatoms tillväxtstrategi, säger VD Allan Orland, i ett pressmeddelande. Vi är glada över att ha fått detta förvärv på plats och ser fram emot att kunna erbjuda både befintliga och nya kunder ett bredare produktutbud och nya kompetenser. Nu kan vi bland annat erbjuda kompletta, automatiserade helhetslösningar inom automation och genomföra interna underleverantörsarbeten för limning, ingjutning och monteringsteknik.

Lovande framtidsutsikter
CSW Techs ägare, Claus Sandholt Worsøe, fortsätter i Diatom A/S och kommer att bidra till att CSW Techs verksamhet på bästa sätt implementeras i Diatom A/S samt att kunder, leverantörer och andra affärspartners kommer att få samma professionella service som tidigare.

- Framtiden ser lovande ut för Diatom, säger Allan Orland, och vi ser fram emot att fortsätta vårt framgångsrika samarbete med våra kunder och leverantörer - och inte minst för att visa på de många nya fördelar för våra nuvarande och framtida samarbetspartners.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094