23948sdkhjf

Coor KRAV-certifierar restaurangverksamheten

Coor Service Management KRAV-certifierar restaurangverksamheten inom FOOD by Coor.
Coor tar ett stort ansvar för hur den egna verksamheten påverkar miljön och samhället på längre sikt. All verksamhet är miljöcertifierad enligt ISO 14001. Nu KRAV-certifierar vi restaurangverksamheten som ett led i vår ambition om ett hållbart samhälle.

- Vi är stolta över kunna KRAV-certifiera våra FOOD by Coor restauranger. Först ut att certifieras är Ericofood i Kista. Certifieringen ger en signal till gästerna om att vi har stort fokus på miljö och det blir tydligare med KRAV, säger Anders Östman, kontraktschef Coor i ett pressmeddelande.

- Kompetens om långsiktig hållbarhet är en självklar del av vårt uppdrag inom Coors restaurangverksamhet, menar Arne Ericson, affärsutvecklare Restaurang på Coor. Vi har ett miljöledningssystem som heter Green Services med ett unikt certifieringsverktyg för restaurangtjänster. Att vi nu får KRAV-certifieringen förstärker vårt ställningstagande.

FOOD by Coor är Coors restaurangkoncept för företagsrestauranger. Det är ett löfte om god service, vällagad mat gjord på bra råvaror, väl genomtänkta flöden och en bra helhetsupplevelse.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078