23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på Food Supply
Ingen bindningstid eller kortinformation krävs
Gäller endast personlig prenumeration.

Konsumenter vill ha ett grönare påskbord

Mer grönsaker och vegetariskt på påskbordet. Det är förändringen 26 procent av Icas kundpanel kommer göra i år.

Det är i Icas senaste kundpanel, där 900 personer svarat på frågor om påskmat och påsktraditioner, som 26 procent säger att de i år kommer att satsa på mer grönsaker och vegetariska alternativ.

Totalt säger 43 procent av de svarande att påskbordet kommer att förändras i år. Förutom större fokus på grönsaker och vegetarisk mat är det mer ekologiskt (14 procent), mer närproducerat (14 procent) och mer gluten- och laktosfria alternativ (8 procent) som gäller, redovisar Ica i ett pressmeddelande.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.142|