23948sdkhjf

Absolut Vodka fick hederspris vid reklamtävling

Absolut har fått Guldäggsplaketten, Sveriges annonsörers pris som hyllar en enskild annonsörs mod och kreativitet i kommunikationen.
Priset delades ut på Guldägget den 23 april, en gala med syftet att i olika tävlingsklasser prisa Sveriges bästa kommunikation.

The Absolut Company tilldelades Guldäggsplaketten med motiveringen: ”Likt anden i flaskan har denna vinnare under 35 år hänfört en hel värld, långt utanför skånska Åhus. Med sus, dus och rus har du lockat kreatörer från Andy Warhol till David Bowie att bli en del av ditt varumärke. Det är långt kvar till sista droppen”.

– Vi är mycket stolta över att få ta emot Guldäggsplaketten. Kreativiteten är något som genomsyrar varumärket Absolut och att få den här utmärkelsen är ett erkännande av vårt mångåriga arbete. Vare sig vi samarbetar med konstnärer som Andy Warhol eller när vi gör fyra miljoner unika Absolut Vodka flaskor, så flyttar Absolut gränserna för vad kommunikation kan vara, säger Jonas Tåhlin, VP Global Marketing vid The Absolut Company, i ett pressmeddelande.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078