23948sdkhjf

Mondowine AB ny importör för Accolade

Mondowine AB blir ny importör för Accolade i Sverige.
Den globala vinaktören Accolade Wines, som representerar såväl kommersiella som exklusiva viner från nya världen, inleder ett nordiskt samarbete med Solera Beverage Group från och med i höst. Det innebär att Solera Beverage Groups dotterbolag inom vinimport, Mondowine AB i Sverige, Quantum Beverages i Finland och Best Cellars i Norge, importerar och marknadsför Accolade Wines för respektive marknad. Accolade Wines har några av världens mest framgångsrika vinvarumärken i sin portfölj.

Världsledande Accolade Wines har sina rötter i Australien. Idag har företaget närvaro i över 80 länder och representerar några av vinvärldens alla starkaste varumärken.

- Vi är mycket nöjda över att skriva på ett långsiktigt kontrakt med Solera Group för den skandinaviska marknaden. Vi tror att samarbete kommer att gynna tillväxten för båda partner. Men viktigast av allt är att samarbetet kommer att gynna konsumenten på den nordiska marknaden, då de kommer att få tillgång till fler av våra omtyckta varumärken, säger Ted Popov, General Manager EMEASA i ett pressmeddelande.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094