23948sdkhjf

Svensk framgång för danskt bolag

Satsningen på hög kvalitet och snabb leverans visar resultat.
Danska OTV Plast A/S har 35 års erfarenhet av tillverkning av plastdetaljer med spånavskiljande bearbetning och är sedan några år verksamma på den svenska marknaden som leverantör till flera svenska företag.

OTV har nu genomfört en satsning som innebär kortade leveranstider till 2-3 veckor och detta har gett utslag på kort tid; ett svenskt företag har blivit ett av OTV Plasts fem största kunder och ytterligare ett annat svenskt företag är bland de tio största. Båda de svenska företagen är underleverantörer till livsmedelsindustrin.

Samtidigt som leveranstiderna kortats lägger OTV Plast stor vikt på att hålla de avtalade leveranstiderna samt kvaliteten på produkterna.

Nya lokaler
För att öka kapaciteten och klara efterfrågan i Sverige flyttade bolaget till större lokaler i fjol, vilket också medförde investeringar i flera nya bearbetningsmaskiner

”Din starka partner i plast”
OTV Plast har bland annat specialiserat sig på livsmedelssäkerheten i plast och kan både vara rådgivande och tillhandahålla nödvändig dokumentation för plastmaterialet till livsmedelsindustrin.

-Vårt motto är "Din starka partner i plast" och vi levererar till industrin i Danmark, Sverige och Norge med skräddarsydda plastdetaljer i små serier och kan leverera från prototyp till serieproduktion. Vår verksamhet omfattar också försäljning av teknisk plast som halvfabrikat – så som plattor, stänger och kedjestyrningar, säger Henrik Jylov, VD på OTV Plast, till Food Supply.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078