23948sdkhjf

Investerare satsar på nytt svenskt barnmatskoncept

SamInvest och en privat investerare investerar i ChildFoodFactory.
Jämtländska ChildFoodFactory har utvecklat ett nytt unikt koncept för barnmat med rena smaker förpackade var för sig. Produkterna har under året framgångsrikt testlanserats i begränsad omfattning. Nu investerar SamInvest tillsammans med en privat investerare i företaget för att möjliggöra en större lansering. Barnmaten lanseras nationellt via Ica i september och senare i höst även via MatHem.

- Investeringen innebär att vi kan fullfölja våra planer med en introduktion av produkten i Sverige i höst och en satsning på den europeiska marknaden nästa år, säger VD och grundare Catharina Sundqvist i ett pressmeddelande.

- ChildFoodFactory har utvecklat ett innovativt barnmatskoncept som kompletterar befintligt utbud på marknaden. Vi tror att produkterna kommer mottas mycket positivt av dagens medvetna barnmatskonsumenter, säger Eva Nordlander, VD, SamInvest Mitt AB.

ChildFoodFactory i Jämtland AB är ett barnmatsföretag baserat i Östersund med produktion i Ängelholm. Produkten är en fryst måltid med rena smaker förpackade var för sig. Förpackningen är gjord av 100 procent återvinningsbart material.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.047