23948sdkhjf

Findus fortsätter investera i Bjuv

Nimo-KG har mottagit ytterligare en beställning från Findus.
I våras kom jätteordern från livsmedelsjätten Findus, en årsomsättning på ett bräde. Nu har Nimo-KG mottagit ytterligare en beställning. Tilläggsordern är en halvautomatiserad grönsaksblandare, en premix, som ska sättas i drift i Findus produktionsanläggning i Bjuv vid årsskiftet.

– Det är ytterligare ett strå i hatten att vi fått fortsatt förtroende från Findus, det är vi väldigt glada över, säger Torsten Palmgren, projektledare på Nimo-KG i ett pressmeddelande.

På plats vid årsskiftet
Nimo-KG:s ambition är att premixen ska vara levererad och sättas i drift vid årsskiftet, tillverkningen av premixen har påbörjats.

– Att Findus fortsätter att beställa industriteknik från oss är ett kvitto på att vi levererar med hög kvalitet och är en bra samarbetspartner, säger Torsten Palmgren.

Ökat omsättningen
Nimo-KG arbetar efter en tydlig tillväxtstrategi. Efter Findus order har företaget ökat omsättningen anmärkningsvärt och de har planer för fortsatt tillväxt.

– I detta gynnsamma orderläge är vi angelägna om att anstränga oss till det yttersta för att serva våra övriga kunder och fortsatt bearbeta marknaden. Vi tror att Findus-ordnarna kan bli en språngbräda till en betydligt bredare marknad än den vi bearbetar idag , säger Martin Olsson, VD på Nimo-KG.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094