23948sdkhjf

Sibylla investerar i stort kompetenslyft

Sibyllakedjan påbörjar sin största utbildningssatsning någonsin.
I samarbete med utbildningsföretaget StigFram inleder Sibyllakedjan i dagarna sin största utbildningssatsning någonsin. Totalt ska över 100 utbildningstillfällen hållas det kommande halvåret. Målet är dels att höja statusen på Sibyllajobbet, dels att säkerställa att kedjans restauranger ger gästerna bästa tänkbara service och en enhetlig upplevelse.

– Vi har bedrivit ett medvetet utvecklingsarbete under flera år. Inledningsvis har fokus legat på franchisetagarnas vilja att vara med på förändringsresan samt att skapa en jämnare och högre standard på våra restauranger. Nästa steg är att fokusera på kompetensen och där tar vi StigFram till hjälp, säger Sibyllakedjans VD Joakim Carlsson i ett pressmeddelande.

Utbildningarna kommer att genomföras på alla nivåer i Sibyllakedjan; från enskilda medarbetare, franchisetagare, regionchefer och huvudkontorets personal. Det blir en mix av workshops, actiongrupper och skräddarsydda utbildningar för olika funktioner inom kedjan. Enligt Joakim är satsningen en del av kedjans CSR-arbete, där medarbetarna är en huvudresurs som behöver vårdas och utbildas för långsiktig framgång.

– Vi vill hjälpa våra restauranger att stärka rekryteringsprocessen och göra det lättare att hitta rätt personal. Men vi vill också hjälpa dem att nå bättre resultat och stärka det dagliga ledarskapet genom utbildningar i affärsmannaskap, säljstyrning och coachning.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093