23948sdkhjf

Så blev Konsum Värmlands nya ledning

Igår utsågs sex personer som ska ingå i Konsum Värmlands nya ledning.
Igår utsågs Tomas Sjölander till ny tillförodrnad VD på Konsum Värmland. Han kommer även ingå i den nya ledningen som sekreterare. Som styrelseordförande valdes Ann-Kristine Johansson, tidigare riksdagsledamot (S) och som vice ordförande valdes Leif Olsson som var VD för Konsum Värmland mellan åren 1993 – 2003. Som adjungerade ledamöter valdes Erik A. Eriksson, tidigare riksdagsledamot (C) och Olle Eriksson, konsult och tidigare VD för Lithells. Dessutom har de fackliga organisationerna utsett Therese Andersson från Handelsanställdas förbund.

- Vi har en härlig mix i styrelsens sammansättning av tradition, erfarenhet och förnyelse. Och den största utmaningen för oss är att, tillsammans med vår kompetenta personal, återta medlemmarnas fulla förtroende. Med den framtidstro, engagemang och kämparanda som finns i föreningen är jag övertygad om att vi kommer att lyckas, avslutar styrelsens nya ordförande Ann-Kristine Johansson i ett pressmeddelande.

Fler personer i styrelsen
Under gårdagens extrainkallade föreningsstämma beslutades det också om möjligheten att utöka antalet ledamöter i styrelsen.

- Vi måste dra lärdomar av det inträffade, och se till att vår organisation och vår förening styrs på ett sätt som garanterar att vi har våra medlemmars förtroende. En utökad styrelse som verkar i nära samarbete med VD är en del i detta arbete, menar Gunnar Törnqvist, ordförande i förvaltningsrådet.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094