23948sdkhjf

Premiär för Uppsala Beer & Whisky Festival

Uppsala Beer & Whisky Festival kommer gå av stapeln 27-28 februari i Fyrishovs Multihallar.
Festivalen arrangeras av Uppsala Beer & Whisky Festival, som ägs av eventbolaget Brink & Berger och ägarna bakom gastro-puben Churchill Arms.

- Vi har haft den här idén länge och har sneglat på andra städer som har liknande arrangemang. Vi tycker oss se ett fördjupat intresse för just öl och whisky i stan och tycker att Uppsala förtjänar en stor festival på temat. Förhoppningsvis är detta någonting som vi kan bygga upp och att det här kan bli någonting återkommande, säger Fredrik Annell-Berger, som är en av arrangörerna i ett pressmeddelande.

Flera utställare redan klara
Ali Haddadi från Churchill Arms har ett brinnande intresse för öl och whisky, som han hoppas kunna få dela med sig utav och sprida genom festivalen.

– Vi vill få fler att bli intresserade av öl och whisky och att fler ska bli medvetna om vad de dricker. Genom att samla de främsta och mest spännande leverantörerna och producenterna tror och hoppas vi att detta blir en helg att minnas för alla öl- och whiskyentusiaster i Uppsala med omnejd, säger Ali Haddadi.

Ett 20-tal utställare är redan klara för festivalen och fler är på väg in. Huvudpartner för festivalen är Åbro och exempel på andra utställare är Cask Moestue, Belgoklubben och lokala bryggerier som Jack Daw och Tempel Brygghus.
Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078