23948sdkhjf

Middagsfrid grundare kliver åt sidan

Middagsfrid får en ny vd och en ny marknadschef. Företagets grundare, Kicki och Victor Theander ”väljer att kliva åt sidan och lämna plats åt nya förmågor”, skriver företaget i ett pressmeddelande.
Ny vd i företaget blir Angelique von Gegerfelt. Hon har varit i bolaget sedan 2009 och innehaft positionerna kundservicechef, försäljningschef, CTO, marknadschef och vice vd under de senaste åren.

Nya marknadschefen heter Martina Nyman. Hon har arbetat deltid i bolaget under en tid och har en bakgrund som bland annat marknadschef för Weleda, marknads- och försäljningschef på IFL vid Handelshögskolan i Stockholm, kommunikationskonsult och analytiker på mediebyrån Mediaedge:CIA, samt marknadsanalyschef, kampanjansvarig och projektledare på Dagens Nyheter.

Kicki och Victor Theander kommer även i fortsättningen vara engagerade i bolaget, och då främst med affärsutveckling, övergripande strategier och opinionsbildning. De glädjs åt den nya ledningsgruppen.

– Det är extra roligt att vi nu också har en helt jämställd ledningsgrupp med lika många kvinnor som män, säger Kicki Theander.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.064