23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på Food Supply
Ingen bindningstid eller kortinformation krävs
Gäller endast personlig prenumeration.

Fazer omorganiserar restaurangverksamhet

Fazer inleder samarbetsförhandlingar som berör sammanlagt 100 personer inom Food Services-affärsverksamheten i Finland.

Om de planerade förändringarna verkställs kan de leda till att maximalt 20 arbetsuppgifter avslutas. Fazer stöder de personer, som skulle beröras av ett eventuellt avslutande av arbetsförhållandet.

Fazer planerar att förnya sin restaurangverksamhets struktur för att kunna svara på de förändrade kund- och konsumentbehoven på ett mer flexibelt sätt. Målsättningen med de planerade förändringarna är att förstärka Fazer Food Services konkurrenskraft i den förändrade affärsmiljön och förbättra affärsverksamhetens förutsättningar och lönsamhet.

- Vi vill föra planeringen, ledningen och beslutsfattandet närmare kunden. På så sätt kan vi erbjuda våra kunder skräddarsydda servicelösningar samt daglig flexibilitet i restaurangen, säger Jaana Korhola, verkställande direktör för Fazer Food Services Finland i ett pressmeddelande.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.11|instance-web03